НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФОРМЯНЕ И БОЯДИСВАНЕ С КЪНА BROWXENNA НА ЕСТЕСТВЕНИ ВЕЖДИ

  • Как да запазя час за BrowXenna?

За да запазите своя час за оформяне и боядисване на вежди с BrowXenna е необходимо да ми изпратите запитване с Вашите имена, желана дата, точен час за начало и Ваш телефон за връзка.

  • Какво е BrowXenna?

BrowXenna е призната за къна №1 за вежди в Русия от над 100 специалисти в бранша! Продуктът е иновативна натурална къна за боядисване на естествени вежди с ефект на временна татуировка (т.нар. на руски „биотатуаж“).

Богатата гама от цветове и възможността за комбинирането им дава изключително разнообразие за индивидуално напасване към цвета на кожата и косата на всеки клиент. Изключително свойство на продукта е, че цветът се адаптира към тона на кожата.

BrowXenna е специално разработен продукт, с помощта на който може напълно да се трансформира формата на веждите, да се скрият недостатъците и да се подчертаят най-красивите им черти, без да се прибягва до перманентен грим.

Тайната на къната BrowXenna е в специалната формула, базирана на естествени съставки, която позволява да се оцветят не само косъмчетата на веждите, но и кожата под тях в избраната форма. Доказано е, че къната BrowXenna също нежно се грижи за увредените и слаби косми като подхранва и възстановява растежа на веждите с 60% с всяка процедура.

  • Какво включва процедурата?

Процедурата по оформяне и боядисване на естествени вежди с къна BrowXenna включва:

– анализ, измерване и изчисляване на правилната форма и пропорция на веждите спрямо индивидуалните черти на всеки клиент;

– корекция и оформяне на веждите;

– боядисване на веждите с къна BrowXenna.

  • Колко време се задържа ефектът от процедурата?

Ефектът от оцветяването на веждите с къна BrowXenna се запазва върху кожата от 5 до 14 дни и до 6-7 седмици – върху косъмчетата. Специалната формула позволява да се боядисат не само косъмчетата на веждите, но да се оцвети и кожата под тях, осигурявайки безупречна форма, дори ако косъмчетата в тази зона временно или постоянно не растат. В рамките на 5-14 дни къната нежно се отмива от кожата, като остава в същия цвят, но става все по-бледа.

  • Колко често мога да си правя боядисване на веждите с къна BrowXenna?

Боядисването с къна BrowXenna е препоръчително да се прави не по-често от на всеки 3 седмици.

  • Каква е разликата между боядисване на веждите с боя и с къна BrowXenna?

Основните разлики са няколко:

– боята се задържа върху косъмчетата на веждите в продължение на между 2 и 4 седмици в зависимост от марката на боята, за разлика от къната BrowXenna, която запазва цвета си до 6-7 седмици върху косъмчетата;

– с къната BrowXenna се оцветява и кожата под косъмчетата на веждите, чрез което се постига ефект на временна татуировка (т.нар. на руски „биотатуаж“). Този ефект позволява да се извърши корекция на естествената форма на веждите или да се придаде желана такава. Този резултат не може да се постигне с обикновена боя за вежди;

– богатата гама от цветове на къната BrowXenna и възможността за комбинирането им дава изключително разнообразие за индивидуално напасване към цвета на кожата и косата на всеки клиент, докато при боите цветовете са доста по-ограничени като набор;

– доказано е, че къната BrowXenna също нежно се грижи за увредените и слаби косми като подхранва и възстановява растежа на веждите с 60% с всяка процедура. При използване на обикновените бои за вежди нямаме такъв ефект на грижа и подхранване на естествените косъмчета.

  • Могат ли веждите да не бъдат толкова тъмни с BrowXenna?

Цветовете и нюансите на веждите се съобразяват с естествения цвят на кожата и косата на всеки клиент. Относно плътността на цвета – тя се консултира с всеки клиент индивидуално и се съобразява с неговите конкретни предпочитания.

  • За кого е подходяща процедурата BrowXenna?

Процедурата е подходяща за клиенти с налични естествени вежди, т.к. ефектът й е временен (върху кожата се задържа от 5 до 14 дни и до 6-7 седмици – върху косъмчетата) и част от визията се постига именно чрез боядисването на естествените косъмчета на веждите.

  • Какво трябва да знам за грижата след процедурата?

С цел запазване на ефекта на временна татуировка (т.нар. на руски „биотатуаж“) е желателно зоната на веждите да не се ексфолира, както и да се избягва използването на масла и омазняващи козметични продукти.

  • Каква е цената на оформяне на естествените вежди и боядисване с BrowXenna?

За да разгледате цените, моля последвайте този линк към раздела в моя сайт “Ценоразпис BrowXenna вежди”.