професионален-гримьор-пловдив-цени

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ГРИМ

 • Как да запазя час за грим?

За да запазите своя час за грим е важно да се съобразите с графика за деня на събитието, както и с Вашия личен график за деня. След това е необходимо да ми изпратите запитване с Вашите имена, дата, точен час за начало и Ваш телефон за връзка.

 • Каква е продължителността на един час за грим?

В идеалния вариант е добре да предвидите 1 ч. и 30 мин. при мен. Ако графикът налага това време да се съкрати, може се вместим и в 1 ч. – 1 ч. и 15 мин., но не по-малко от 1 ч.

 • Ако направя грима рано сутринта, той ще издържи ли до края на вечерта?

Да, гримът ще издържи до момента, в който не го изтриете от лицето си. Работя с водоустойчиви материали и техники на нанасяне на грима, което позволява той да се запази през целия ден и цялата нощ, дори до следващия ден, ако събитието продължи толкова дълго.

 • Предлагате ли грим на адрес на клиента?

Да, гримът може да се направи както в студиото при мен, така и на посочен от Вас адрес (когато има записани 3 последователни часа за грим на този адрес). За рамките на гр. Пловдив има допълнителна такса, а за адреси извън гр. Пловдив е въпрос на договаряне.

 • Прическата или гримът – кое е първо?

Прическата е най-добре да се направи преди грима, особено ако има измиване на косата при фризьора. Изключение правят случаите, когато:

– елемент от косата пада и се фиксира около или върху лицето – напр. тежък и силно фиксиран бретон;

– има бижу / диадема, които са част от прическата и се поставят върху челото / лицето;

Разбра се няма нищо фатално в това прическата да се направи и след грима, когато графикът го налага, но в този случай е важно да няма измиване на косата при фризьора.

 • Каква подготовка е нужна преди часа за грим?

Как е подготвена кожата на лицето и как се грижим за нея в ежедневието си е едно от определящите неща за това как ще изглежда положения върху нея грим, както и колко време ще се задържи в безупречно състояние. Тъй като това е една доста обширна тема, аз консултирам всеки един от моите клиенти индивидуално преди неговия час за грим.

 • Миглите на лента задължителни ли са?

Не. Миглите на лента са един прекрасен завършек на всеки грим и допринасят за цялостната визия, но присъстват като аксесоар само по желание на клиента.

 • Предлагате ли грим и прическа за сватба като пакетна услуга?

Да, работя в екип с професионален фризьор-стилист и често клиентите ми предпочитат да съчетаят тези две услуги като време и място. Цени на съвместните ни сватбени пакети можете да разгледате – тук.

 • Къде мога да разгледам портфолиото на фризьора, с когото работите?

Портфолио на фризьор-стилист Даниела Нешева можете да разгледате  в секция „Галерия – Официални прически“ в сайта на този линк – тук.

Както и да се свържете директно с нея на този линк – тук.

 • Какво е предимството да наема екип за грим и прическа на едно място?

Предимствата са няколко:

– наемате добре сработен екип с изградена сходна визия и стилистика на предлаганата услуга;

– получавате цялостно завършен стайлинг;

– пестите време, средства и усилия в ден, в който графикът е препълнен с ангажименти и срокове;

– можете да се възползвате от екипа за повече участници в събитието, които да бъдат подготвени по едно и също време на едно и също място.

 • Каква е цената на пакетната услуга грим и прическа?

Цени на пакетите, включващи грим и прическа, можете да разгледате на този линк – “Ценоразпис – пакети”.

 • Предлагате ли пробен грим?

Да, пробният грим е силно препоръчителна опция.

 • Защо пробният грим е необходим?

Тестването на грима позволява на дама, която рядко или изобщо не се гримира в ежедневието си, да добие представа как ще изглежда с професионално направен грим, както и колко време гримът ще издържи.

 Ако желае след това може да консултира визията си с близки и доверени хора, на чието мнение държи.

 • Мога ли да направя грим и прическа на едно място?

Да, работя в екип с професионален фризьор-стилист и често клиентите ми предпочитат да съчетаят тези две услуги като време и място в моето студио или на адрес, желан от клиента.

 • Мога ли да направя пробен грим и пробна прическа на едно място?

Да, това е често избирана от клиентите ми опция. Това дава възможност да се добие представа за цялостната визия за деня на събитието. Правим професионални снимки с грим и прическа и можем да направим корекции, ако е необходимо преди големия ден.

 • С какви марки продукти работите?

Работя с едни от най-добрите марки професионална козметика на пазара – Kryolan, Inglot, Makeup Atelier Paris, Lumene, Isadora, Sephora, ArtDeco, NYX и др.

 • Аз ли трябва да си донеса мигли или вие предлагате?

Не е нужно да носите свои мигли на лента, освен ако не разполагате с такива и не държите да използваме именно тях. При мен поддържам богат асортимент мигли на лента от естествен косъм за многократна употреба, с естествена и нежна визия. Работя с най-различни модели, за да съм сигурна, че ще имам най-подходящия модел според различни форми на очите, визия на грима и предпочитания на клиента.

 • Каква е цената на грима?

За да разгледате цените на различните видове грим, моля последвайте този линк – “Ценоразпис – Професионален грим”.

 • Къде се намирам?

Адресът на студиото ми е гр. Пловдив, кв. Мараша, ул. “Антон Страшимиров” 1 – до ВХВП (УХТ).