За мен

За мен

Спомням си, че нямах навършени 4 години, когато за първи път се появи увлечението ми към един музикален инструмент – пианото. Имаше нещо много запленяващо в начина, по който отблясваха всички негови повърхности, в перфектната подреденост на черните и белите клавиши и прецизната стойка и грацията, с която свиреха изпълнителите! Започнах да събирам пощенски картички с пиана на тях – Да, все още бях на 3 години и помня това, и да, все още си в сайта на професионален гримьор. Ще разбереш защо това има отношение към историята след малко…обещавам.

Детското ми желание да се науча да свиря на пиано не беше взето под внимание от родителите ми, но независимо къде се озовавах, винаги се намираше пиано и не можеха да ме отлепят от него. Докато един ден историята на първите ноти, изсвирени от собствените ми пръсти започна…бях едва на 4 години.

А едва на 30 годишна възраст разбрах всъщност, че още когато съм била на три, се бях влюбила в…

красотата и съвършенството!

И тази моя любов не ме е напускала никога. Oт пианото премина към рисуване, спортни и латино танци, чужди езици, джаз балет, пеене. И така до ден днешен, когато любовта към красотата и съвършенството намериха изражение в изкуството да гримирам и творя върху лицата на хората.

За работата ми

Грим

През годините съм работила с клиенти за техните официални поводи като сватби, абитуриентски и абсолвентски балове, кръщенета, рождени дни, момински партита, корпоративни и професионални фотосесии и много други събития.

Освен в сферата на бюти грима, съм имала щастието да работя и в различни творчески направления като мода, сценични изяви, музикални видеоклипове, рекламни кампании, конкурси и editorial проекти.

Това, което най-добре ме описва като стил и предпочитания в работата ми, са естествен и свеж вид на кожата, нежни преливки на цветовете, правилна структура и дизайн на отделните компоненти на грима. Освен натурални и подбрани спрямо цвета на кожата, очите и косата цветове, както и така популярния и много желан „грим без грим“ (no makeup makeup), също съм почитател и на по-цветни и смели визии, но задължително премерени и направени с вкус.

Миглопластика

Когато говорим за миглопластика, има някои много важни неща, които са сред списъка ми с приоритети и моите клиенти високо ценят:

  • безупречна хигиена;

  • изключително безопасна техника на работа, която пази както естествените миглички, така и цялостното здраве на клиентите ми, т.к. всяка намеса в организма на човек крие своите рискове и квалифицираният специалист е добре запознат с тях, както и как да ги избягва;

  • прецизност и изпипване на всеки детайл;

  • материали с най-високо качество, гарантиращи както комфорт на усещането, така и безопасност за здравето на клиентите ми;

  • усет за красота и естетика - по рождение и придобит с множество обучения и постоянно повишаване на знания и квалификация;

  • максимална информираност на клиента за услугата, консултация и подкрепа при възникнали в последствие въпроси;

  • приятно преживяване и лично отношение към всеки;

  • точност, коректност, сигурност, отговорност и дискретност.

 

BrowXenna вежди

Веждите са рамката на лицето. Запленена съм от ефекта, с който те допринасят за цялостното излъчване на човек. Съвършената форма на веждите се базира на 5 конкретни точки, които се изчисляват по математически модел на база измервания на индивидуалните черти на всяко лице. С правилно изваяна форма и подчертани в подходящ цвят, веждите неизменно допринасят за поддържан и елегантен вид.

За моята квалификация

Грим

Първото обучение за грим базов курс записах при Минка Петрова през 2014 г., гр. Пловдив.

Последва повишаване на квалификацията ми с надграждащи техники – гел, молив, акварел при Силвия Бутева, гр. Пловдив.

Миглопластика

Имам завършен курс при Анжел Стайл, гр. София.

Сертифициран специалист съм и по двете направления в миглопластиката - Класически метод „косъм по косъм“ и Руски обем – от 2D до 6D.

BrowXenna вежди

Художествено оформление на вежди – архитектура и корекция на естествени вежди и биотатуаж с къна и колористика завърших при Brow School Diana Borodina, Молдова.

LVL (ламиниране) и ботокс терапия за мигли и вежди

Преминала съм обучение за LVL (ламиниране) и ботокс терапия на естествени мигли и вежди при Силвия Микова – Silvia Mikova Lashworld, гр. София.