За да запазите своя час за грим е важно да се съобразите с графика за деня на събитието, както и с Вашия личен график за деня. След това е необходимо да ми изпратите запитване с Вашите имена, дата, точен час за начало и Ваш телефон за връзка.
В идеалния вариант е добре да предвидите 1 ч. и 30 мин. при мен. Ако графикът налага това време да се съкрати, може да се вместим и в 1 ч. / 1 ч. и 15 мин., но не по-малко от 1 ч.
Да, гримът ще издържи до момента, в който не го изтриете от лицето си. Работя с водоустойчиви материали и техники на нанасяне на грима, което позволява той да се запази през целия ден и цялата нощ, дори до следващия ден, ако събитието продължи толкова дълго.
Да, гримът може да се направи както в студиото при мен, така и на посочен от Вас адрес (когато има записани 3 последователни часа за грим на този адрес). За рамките на гр. Пловдив има допълнителна такса, а за адреси извън гр. Пловдив, е въпрос на договаряне.
Прическата е най-добре да се направи преди грима, особено ако има измиване на косата при фризьора. Изключение правят случаите, когато:
– елемент от косата пада и се фиксира около или върху лицето – напр. тежък и силно фиксиран бретон;
– има бижу / диадема, които са част от прическата и се поставят върху челото / лицето;
Разбира се няма нищо фатално в това прическата да се направи и след грима, когато графикът го налага, но в този случай е важно да няма измиване на косата при фризьора.
Как е подготвена кожата на лицето и как се грижим за нея в ежедневието си е едно от определящите неща за това как ще изглежда положения върху нея грим, както и колко време ще се задържи в безупречно състояние. Тъй като това е една доста обширна тема, аз консултирам всеки един от моите клиенти индивидуално преди неговия час за грим.
Не. Миглите на лента са един прекрасен завършек на всеки грим и допринасят за цялостната визия, но присъстват като аксесоар само по желание на клиента.
Да, работя в екип с професионален фризьор-стилист и често клиентите ми предпочитат да съчетаят тези две услуги като време и място.
Портфолио на фризьор-стилист Даниела Нешева можете да разгледате в секция „Галерия – Официални прически“ в сайта на този линк – тук.
Както и да се свържете директно с нея на този линк – тук.
Предимствата са няколко:
– наемате добре сработен екип с изградена сходна визия и стилистика на предлаганата услуга;
– получавате цялостно завършен стайлинг;
– пестите време, средства и усилия в ден, в който графикът е препълнен с ангажименти и срокове;
– можете да се възползвате от екипа за повече участници в събитието, които да бъдат подготвени по едно и също време на едно и също място.

Цени на пакетите, включващи грим и прическа, можете да разгледате на този линк – тук.
Да, пробният грим е силно препоръчителна опция.
Тестването на грима позволява на дама, която рядко или изобщо не се гримира в ежедневието си, да добие представа как ще изглежда с професионално направен грим, както и колко време гримът ще издържи.
Ако желае след това може да консултира визията си с близки и доверени хора, на чието мнение държи.
Да, работя в екип с професионален фризьор-стилист и често клиентите ми предпочитат да съчетаят тези две услуги като време и място в моето студио или на адрес, желан от клиента.
Да, това е често избирана от клиентите ми опция. Това дава възможност да се добие представа за цялостната визия за деня на събитието. Правим професионални снимки с грим и прическа и можем да направим корекции, ако е необходимо, преди големия ден.
Работя с едни от най-добрите марки професионална козметика на пазара – Kryolan, Inglot, Makeup Atelier Paris, Lumene, Isadora, Sephora, ArtDeco, NYX и др.
Не е нужно да носите свои мигли на лента, освен ако не разполагате с такива и не държите да използваме именно тях. При мен поддържам богат асортимент мигли на лента от естествен косъм за многократна употреба, с естествена и нежна визия. Работя с най-различни модели, за да съм сигурна, че ще имам най-подходящия модел според различни форми на очите, визия на грима и предпочитания на клиента.
За да разгледате цените на различните видове грим, моля последвайте този линк към Грим Ценоразпис – тук.
Адресът е гр. Пловдив, кв. Мараша, ул. Антон Страшимиров 1 – до ВХВП (УХТ).