професионален-гримьор-пловдив-цени

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ГРИМ

  • Как да запазя час за грим?

За да запазите своя час за грим е важно да се съобразите с графика за деня на събитието, както и с Вашия личен график за деня. След това е необходимо да ми изпратите запитване с Вашите имена, дата, точен час за начало и Ваш телефон за връзка.

  • Каква е продължителността на един час за грим?

В идеалния вариант е добре да предвидите 1 ч. и 30 мин. при мен. Ако графикът налага това време да се съкрати, може се вместим и в 1 ч. – 1 ч. и 15 мин., но не по-малко от 1 ч.

  • Ако направя грима рано сутринта, той ще издържи ли до края на вечерта?

Да, гримът ще издържи до момента, в който не го изтриете от лицето си. Работя с водоустойчиви материали и техники на нанасяне на грима, което позволява той да се запази през целия ден и цялата нощ, дори до следващия ден, ако събитието продължи толкова дълго.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ …

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА МИГЛОПЛАСТИКАТА

  • Как да запазя час за миглопластика?

За да запазите своя час за миглопластика е необходимо да ми изпратите запитване с Вашите имена, желана дата, точен час за начало и Ваш телефон за връзка.

  • Какво е миглопластика?

Накратко миглопластиката е метод, който позволява да се поставят изкуствени удължители/екстеншъни на Вашите естествени мигли, чрез прецизното разделяне на всяка отделна мигличка и прикрепяне на изкуствените косъмчета с ювелирна точност чрез специално разработено за целта лепило.

Миглопластиката има 2 основни метода на поставяне на екстеншъните – класическият Косъм по косъм и Руски обем.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ …

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФОРМЯНЕ И БОЯДИСВАНЕ С КЪНА BROWXENNA НА ЕСТЕСТВЕНИ ВЕЖДИ

  • Как да запазя час за BrowXenna?

За да запазите своя час за оформяне и боядисване на вежди с BrowXenna е необходимо да ми изпратите запитване с Вашите имена, желана дата, точен час за начало и Ваш телефон за връзка.

  • Какво е BrowXenna?

BrowXenna е призната за къна №1 за вежди в Русия от над 100 специалисти в бранша! Продуктът е иновативна натурална къна за боядисване на естествени вежди с ефект на временна татуировка (т.нар. на руски „биотатуаж“).

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ …
грим-мигли-вежди-пловдив-makeup-lashes

Как открих себе си?

По стъпките на един професионален гримьор

Спомням си, че нямах навършени 4 години, когато за първи път се появи увлечението ми към един музикален инструмент – пианото. Имаше нещо много запленяващо в начина, по който отблясваха всички негови повърхности, в перфектната подреденост на черните и белите клавиши и прецизната стойка и грацията, с която свиреха изпълнителите! Започнах да събирам пощенски картички с пиана на тях – Да, все още бях на 3 години и помня това, и да, все още си в сайта на професионален гримьор. Ще разбереш защо това има отношение към историята след малко…обещавам.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ …