"Кали, благодаря ти за страхотния грим! Бях много красива, но го осъзнах малко късно, когато се успокоих и намерих време да се вгледам в себе си. Извинявам се за нервността си и недоверието/ въпреки че, щом бях при теб, това означава, че съм ти гласувала огромно доверие/. Благодаря, че ме накара да се чувствам като красива принцеса! P.S. Забравих си кутията за миглите. Някой ден ще ти звънна, за да се видим и да ми я дадеш да ги прибера за следващия ми грим 😉 😉 😉 😉 😉 😉"

 

Нели Маринова


Булка

"Страхотен професионалист с изключително отношение и подход на работа. Майсторски усет към цветове и съчетания, доизпипване на всеки детайл - благодаря ти за перфектния булчински грим."

 

Кремена Дервенкова


Булка

"Изключителен професионалист! Благодаря за страхотния грим и приятелското отношение. ❤️"

 

Гергана Тодорова


Фотомодел

"Калина е невероятна. Направи сватбения ми грим изключителен и траен. Нито за момент не трябваше да проверявам какво се случва с него или дали трябва да се дооправя в хода на празненството. Била съм и клиент и за миглопластика и поддръжката и - невероятни резултати, а и прекрасно време в което релаксирам. Страхотен професионалист, който те кара да се чувстваш специален и да се радваш на крайния резултат."

Ангелина Божинова


Булка

"С две ръце препоръчвам Калина за професионален грим по всякакъв повод! Мен лично ме гримира за сватбата ми и гримът не мръдна от сутринта дооо другата сутрин въпреки всичките сълзи, прегръдки, жега и т.н. Не се колебайте да й се доверите, няма да съжалявате! Страхотен професионалист е!💄💋"

Симона Петкова


Булка

"Калина ти си невероятна, благодаря ти за страхотния грим и прекрасното отношение. Грима беше уникален, през целия ден не мръдна, вечерта изглеждах така сякаш току що си ме гримирала, не знам как го правиш но продължавай в същия дух. Уникална си. Пожелавам ти много успехи. 🙂"

 

Стефка Неделчева


Шаферка

"Изключително доволна съм от професионализма и топлото отношение от страна на Калина. В други случаи сигурно не бих дала оценка и писала коментари, а само бих споделила с близки и приятелки ако ме питат кой гримьор предпочитам, но лично на мен доста ми помогна рейтинга с който са я оценявали предишните й клиентки и останах повече от доволна. Грима ми беше точно такъв какъвто искам. Не беше нужно даже да й обеснявам подробно, само й казах каква е роклята ми и предпочитания и тя направи останалото. Да не говорим, че грима не мръдна цяла вечер. Дори червило не се налагаше да си слагам. Отделно съветите, които ми даде за поддържането на кожата на лицето като цяло доста ми помогнаха. Препоръчвам на всеки :))"

 

Стилиана Келешева


Кума

"Калина е изключителен професионалист! Винаги си личи, когато някой работи със сърцето си и влага всичко в това, което прави! Много добро отношение, отлична комуникация още преди самия ангажимент, подробни разяснения как да се подготвиш, а в самия ден те посреща и изпраща като скъп приятел! Качеството и на самата услуга е на много високо ниво, гримът ми не мръдна, въпреки, че беше направен в 10 часа сутринта 🙂 Благодаря на Калина и я препоръчвам с двете си ръце!"

 

Таня Коритарова-Павлова


Професионален фотограф / Кума

"Калина ако можех бих ти дала и по-висока оценка! Очарована съм от професионализма ти и приятелското ти отношение! Ти си магьосница! Горещо те препоръчвам на всички, които имат нужда от професионален грим! И отново благодаря за невероятния грим!!!!"

 

Кристина Трайкова


Гост на сватба

"Изключителен професионалист! Благодаря за страхотния грим и прителското отношение. Без излишни обяснения Калина ме представи в по-добра светлина и ми даде ценни съвети, които ще прилагам занапред."

 

Даниела Гешева


Булка

"Калина, много благодаря за невероятния грим и страхотното отношение! Радвам се, че се запознах и с Арго. Весели празници!"

 

Наталия Христова


Булка

"Калина е изключителен гримьор. Много съм доволна от професионализма и старанието, с които подходи. Препоръчвам я за всеки специален повод!"

 

Данилина Рухини


Абсолвент

"Blagodarq ti za prekrasniq grim i profesionalizma ❤️ Prekrasna si 😗"

 

Нели Бозукова


Абитуриент

"Получих страхотен грим за бала си. Тъй като аз бях на грим още сутринта се притеснявах дали няма имам проблеми с него до вечерта, но всичко беше наред, въпреки дъждовния ден. Доверих ѝ се изцяло за визията и бях страшно доволна, за което. Благодаря за чудесното отношение и внимание, което ми беше отдадено!"

 

Драгомира Дюлгерова


Абитуриент

"Изключително доволна съм от грима, направен от Калина Глушкова. Благодаря й за страхотната работа и търпение. На абитуриентския ми бал гримът ми остана непокътнат през цялото събитие, което беше важно. Изглеждаше напълно естествено, което много ми допадна. Калина беше изключително внимателна, мила и отзивчива, интелигентна и истински професионалист. Пожелавам й само успехи и развитие, защото го заслужава!"

 

Пламена Пейкова


Абитуриент

"Изключително съм доволна от работата на Калина. Тя беше моят сватбен гримьор. Калина слуша внимателно желанията на клиентите и дава полезни съвети. Гримът е с дълготраен ефект."

 

Надежда Митова


Булка

"Бих искала също да споделя за страхотното си удовлетворение от работата на Калина ! Тя е внимателна,коректна,интелигентна и изключително добра в работата си! Резултатите- магични ! Подход,усет и опит, в съчетание с изключително качествена козметика ! Благодаря ти,Калина и до нови срещи!"

 

Мария Тодорова


Абсолвент

"Искам да благодаря на Калина за перфектния грим. Очарована съм от топлото отношение, изключителния професионализъм и прецизността, с която изпипва всеки един детайл. Горещо я препопъчвам за всеки повод!"

 

Марияна Теофилова


Шаферка

"Изключително търпелив, спокоен и позитивен човек и професионалист! Очарована съм от топлото отношение и лекотата, с която се справи с всяко мое желание! Благодаря ти, че ме накара да се чувствам спокойна и че дори за части от секундата не се усъмних, че съм на правилното място!"

 

Елица Ванчева


Кума

"Благодаря ти, Калина за великолепния грим, приятелското отношение и ценните съвети! Очарователна работа!"

 

Надя Павлова


Водеща на церемония

"Невероятна в работата си — един истински професионалист.Благодаря ти за старанието,ти направи повода ми още по — прекрасен"

 

Диана Димитрова


Победител в конкурс за красота 

"Прекрасен, лъчезарен, слънчев човек и не на последно място страхотен професионалист - това е Калина!От далеч си личи огромната доза любов, усет, внимание, която влага в работата си! Благодаря още веднъж за прекрасния грим!"

 

Гергана Боздева


Гост на сватба

"Изключителен професионалист, с прекрасно отношение, взискателност и точност!"

 

Валена Пеева


Абитуриент

"Много съм доволна от грима за рождения ми ден, направен от Калина Глушкова! Изключително позитивен , спокоен, коректен, внимателен човек и професионалист! Благодаря ти още веднъж за прекрасния грим!"

 

Виктория Русалова


Абитуриент

"Невероятен професионалист и прекрасен човек! Много съм благодарна за професионалния грим и за любезното отношение!"

 

Мара Георгиева


Абитуриент

"Страхотна! Най-позитивния човек с който съм работила, невероятен професионализъм. Изключително доволна съм отново и с удоволствие бих използвала услугите и пак. Благодарностиии!!"

 

Mi Chelle


Бодибилдър състезател и влогър

"Прекрасен професионалист и невероятен човек като отношение и присъствие! Имах щастието да снимам модели, гримирани от нея и се надявам да имам възможност отново да запечатам в свои кадри нейното творчество"

 

Mary Nigohossian - Македонска


Професионален фотограф

"Калина ти направи още по-прекрасен 50-тият ми рожден ден! Твориш със сърце! БлагоДаря ти!"

 

Виктория Балдикова


Юбилей

"Благодаря ти, Калина! Чувствах се толкова красива и много специална! <3"

 

Милена Павлова


Юбилей

"Благодаря ти за търпението, за професионализма, за уюта... За всичко! Направо ме остави без думи!"

 

Биляна Михайлова


Рок изпълнител

"Благодаря от сърце на Калина за грима, който ми направи. Беше идеален и много добре подбран за случая. Страхотен професионалист е и работи изключително внимателно. Лицето ми изглеждаше свежо и естествено. Тя наистина умее да подбере правилните тонове според случая и според индивидуалните предпочитания. Просто й се доверих и не сбърках."

 

Ралица Богданова


Треньор по гимнастика

"Невероятен специалист! Благодаря, Калина! Гримът беше безупречен! Страхотно отношение и усет към работата!"

 

Таня Иванова


Гост на сватба

"Искам да изкажа огромни благодарности на Калина за старанието, прецизността и труда, който вложи в грима ми!Препоръчвам на всеки, който търси професионален Гримьор, резултата е повече от перфектен  Кали невероятна си, пожелавам ти да си все така всеотдайна към работата си и да радваш клиентите си, както зарадва мен 

Perfect for weddings · Beautiful results

 

Катя Иванова


Булка

грим-мигли-вежди-пловдив-makeup-lashes

Това е една малка част от отзивите на мои клиенти. Безкрайно съм благодарна на всички, които отделят от времето си и дават ревю и обратна връзка за моята работа. Мнението и препоръката за мен като гримьор е изключително полезно за всички нови клиенти, които търсят професионален гримьор в гр. Пловдив, на когото да се доверят за своето важно събитие и до този момент не са използвали услугите ми.

Калина Глушкова