грим-мигли-вежди-пловдив-makeup-lashes

Калина Глушкова

Професионален гримьор

Казвам се Калина Глушкова и съм професионален гримьор в гр. Пловдив. Професионално с грим се занимавам от 2014-та година.
Услугите, за които можте да ме изберете за свой специалист са:

професионален грим

миглопластика – косъм по косъм и руски обем

оформяне на вежди и боядисване с къна BrowXenna

За мен

Спомням си, че нямах навършени 4-ри години, когато за първи път се появи увлечението ми към един музикален инструмент – пианото. Имаше нещо много запленяващо в начина, по който отблясваха всички негови повърхности, в перфектната подреденост на черните и белите клавиши и прецизната стойка и грацията, с която свиреха изпълнителите! Започнах да събирам пощенски картички с пиана на тях (до ден днешен дори помня една конкретна) – да все още бях на 3-и години и помня това, и да все още сте в сайта на професионален гримьор. Ще разберете защо това има отношение към историята след малко…обещавам.

Детското ми желание да се науча да свиря на пиано не беше взето под внимание от родителите ми, отдадено беше на фаза или период, временно увлечение, но независимо къде се озовавах, винаги се намираше пиано и не можеха да ме отлепят от него, докато един ден историята на първите ноти, изсвирени от собствените ми пръсти започна…бях едва на 4-ри години.

Но трябваше да стана на 30 годишна възраст, когато чак разбрах всъщност, че още когато съм била на 3, се бях влюбила не в друго, а в…

…красотата и съвършенството!

И тази моя любов не ме е напускала никога. Oт пианото премина към рисуване, спортни и латино танци, чужди езици, джаз балет, пеене. И така до ден днешен, когато любовта към красотата и съвършенството намериха изражение в изкуството да гримирам и творя върху лицата на хората.

Можете да се свържете с мен на телефон 0877 723 550